Faciliteiten

De Olympische topsportstal Dressuurstal Van Baalen is gelegen tussen de rivieren in het prachtige buitengebied van de Bommelerwaard. Een centrale plaats in Nederland, maar ook in Europa. Licht, lucht en ruimte zijn de speerpunten in de topsportaccommodatie die in 2013 nieuw werd gebouwd.

"Het paardenwelzijn stond voorop bij het ontwerp van de stal."

De makkelijke looplijnen zorgen ervoor dat niets ver weg is en dat alles van binnenuit bereikbaar is. Ondanks de ruime opzet, straalt alles gezelligheid en warmte uit. De prachtige entree biedt een lange tafel met zitplaatsen en een gezellig zitje bij de open haard.
Het paardenwelzijn stond voorop bij het ontwerp van de stal. Zo zijn alle boxen 4 x 3,5 meter groot en hebben deze allemaal een buitenluik en de mogelijkheid contact te hebben met andere paarden. Alle paarden komen meerdere keren per dag buiten en krijgen voer van hoge kwaliteit. Het hoge kwaliteit ruwvoer komt van eigen land en samen met onze partners wordt daar voor ieder paard een passend rantsoen krachtvoer op samengesteld.

Faciliteiten

Overzicht van de dressuurstal

  • 4 x 3,5 meter grote stallen met buitenluik
  • 20 x 60 meter binnenbaan
  • 20 x 60 buitenbaan met wedstrijdfaciliteiten
  • Galoppeerbaan
  • 12 paddocks – gras en zand
  • Overdekte longeerbaan
  • DVB beschikt over 5 sterren van de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra

Events & Clinics

Op Dressuurstal Van Baalen worden regelmatig leerzame clinics en events georganiseerd. Een rondleiding door de dressuurstal en een dressuurclinic van Marlies, Coby en de DVB-stalruiters is hierbij een mogelijkheid. Heb je interesse in het organiseren van een clinic op Dressuurstal Van Baalen, of een clinic op locatie met één van de DVB-trainers?

vergaderen op een bijzondere locatie

Locatie verhuur

Vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie in een stimulerende topsportomgeving tussen de paarden is uniek! Dit is mogelijk bij Dressuurstal Van Baalen. In een persoonlijke en inspirerende omgeving komen topsport en ondernemerschap samen. DVB helpt graag met het samenstellen van een op maat gemaakt programma. Dressuurstal Van Baalen ligt in de mooie Bommelerwaard en biedt een unieke vergaderlocatie centraal in Nederland.

Contact

Wil je meer weten over de locatieverhuur op Dressuurstal Van Baalen? Vul het formulier in en DVB neemt zo snel mogelijk contact met je op.