Horses for sale

Kwaliteitsvolle dressuurpaarden

Dressuurstal Van Baalen heeft regelmatig kwaliteitsvolle dressuurpaarden te koop, ook uit eigen fokkerij. Hieronder een overzicht van de huidige verkooppaarden. Staat hier niet tussen wat je zoekt? Je kunt altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.

Nana Mouskouri DVB

Totilas X Jazz 
2017
Merrie
KWPN
1.68 m

Nana Mouskouri DVB, de zwarte Totilas-dochter uit Erludine DVB (elite sport-dres IBOP-dres PROK van Jazz/Ferro). Deze prachtige merrie maakte indruk tijdens de Ibop met 80.5 punten werd zij elite.

Ze kreeg een indrukwekkende 8,5 voor haar galop en rijdbaarheid & bewerkbaarheid. Nana won al meerdere prijzen en is op dit moment M Klaar.

Ben je onder de indruk van Nana? Neem dan vrijblijvend contact op met DVB Matchmaker.

Louisianna DVB

Franklin X Roman Nature
2016
Merrie
KWPN
± 1.70m
Z

Prachtige merrie (2016) uit de foklijn van Dressuurstal Van
Baalen; Franklin x Roman Nature (zilverenmedaillewinnaar WK jonge paarden Arnhem). Geboren en getogen op DVB, zeer compleet paard met sterk achterbeen. Het is een lieve merrie met 3 goede gangen. Louisiana heeft veel toekomstperspectief en wij hopen op een mooie match voor haar! 

Ben je onder de indruk van Louisiana? Neem dan vrijblijvend
contact op met DVB Matchmaker.

CASTERNRAYSEWEGS SENSATION

FS Mr. Right X Bokkesprong Casjmier
2017
Ruin
Welsch pony
1.49 m
M – Z niveau

Maak kennis met Sensation! Deze knappe ruin uit 2017 staat in opleiding bij Dressuurstal Van Baalen.

Een echt pronkstuk met zijn prachtige kleur: Palomino. Sensation heeft 3 buitengewoon goede gangen. Het is een echte kampioenspony met een gevoelig karakter en een chique uitstraling!

Ben je onder de indruk van Sensation? Neem dan vrijblijvend contact op met DVB Matchmaker.

odin VB

Fürst Jazz X Elton John DVB
2019
Ruin
KWPN
± 1.72m
In opleiding

Deze 4-jarige prachtige vos is gefokt door Van Baalen Farms en in opleiding bij Dressuurstal Van Baalen.
Deze knappe ruin met 3 superieure basis gangen is keurig aangereden en loopt al met veel balans en daardoor al prachtige houding! Odin is afkomstig uit de Elite merrie “J’adore DVB” afstammend uit de beroemde Zinnie van Wittenstein lijn.
 

Ben je op zoek naar een toekomstig sportpaard uit een bewezen stam? Neem dan vrijblijvend contact op met DVB Matchmaker.

Wil je jouw paard verkopen?

Ben je op zoek naar een team die ondersteuning biedt in de verkoop van jouw paard of pony? En voldoet het paard aan de volgende voorwaarden;

  • Gezond
  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Correct afgericht

Dan ben je bij Dressuurstal Van Baalen aan het juiste adres!

Ons deskundig team, onder leiding van Marlies en Coby van Baalen, beschikt over een diepgaande expertise en gevestigde connecties in de paardenwereld. Voor startende talenten tot aan Grand Prix amazones bieden wij premium verkoopondersteuning aan om een soepel proces te garanderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden.

Natuurlijk moet je paard gezond, eerlijk en correct afgericht zijn.