Horses for sale

Kwaliteitsvolle dressuurpaarden

Dressuurstal Van Baalen heeft regelmatig kwaliteitsvolle dressuurpaarden te koop, ook uit eigen fokkerij. Hieronder een overzicht van de huidige verkooppaarden. Staat hier niet tussen wat je zoekt? Je kunt altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.

Appstore

Appstore (2010) van Abercrombie x Welser is een echte eyecatcher! Deze lieve en knappe ruin heeft een zeer fijn karakter met de juiste instelling. Hij heeft in 2021 een zilveren medaille gewonnen op het NK Z2 en heeft diverse keren dik boven de 70% behaald in de lichte tour. 

El capone

De elegante lichte tour ruin El Capone (2009) van Tuschinski x Camus heeft al veel wedstrijdervaring opgedaan. Als jong paard was El Capone meervoudig (4x!) Belgisch Kampioen met scores boven de 85%! Recent won El Capone verschillende wedstrijden in de Lichte Tour, Prix st George en Intermediare 1, met scores boven de 72%! 

Louisianna

Prachtige merrie (2016) uit de foklijn van Dressuurstal Van Baalen; Franklin x Roman Nature (zilveren medaille winnaar WK jonge paarden Arnhem). Geboren en getogen op DVB, zeer compleet paard met sterk achterbeen. Het is een lieve merrie met 3 goede gangen. Louisiana heeft veel toekomstperspectief en wij hopen op een mooie match voor haar!