team dvb

Dressuur is een echte teamsport

Dat geldt zeker ook voor het werk op Dressuurstal Van Baalen. DVB is trots op het team dat er dagelijks voor zorgt dat paard en ruiter met plezier hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen, met als basis het welzijn van paard en ruiter. DVB stelt graag de toppers van Team DVB aan jou voor.

Team DVB

Marcella de Ronde

Marcella is de officemanager van DVB. Ze is sinds 2015 werkzaam bij Dressuurstal Van Baalen, rijdt zelf Z-dressuur en vindt het leuk om haar hobby en werk te combineren. Marcella is ook Ruitervitaal Coach en met DVB Fit To Ride helpt ze jouw houding, balans, uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren.

Kirra Jardine

De Zuid-Afrikaanse Kirra Jardine werkt sinds 2020 op DVB en is samen met Lene van Ruiven verantwoordelijk voor het stalmanagement. Ze studeerde Hospitality Management en Culinary Arts. Kirra heeft veel gevoel voor de omgang met (jonge) paarden en rijdt daarnaast Marlies’ oude topper Ben Johnson DVB.

Lene van Ruiven

De Noorse Lene van Ruiven is samen met Kirra Jardine verantwoordelijk voor het stalmanagement. Ze heeft een bachelor in Pedagogiek en veel interesse in sportpsychologie en jeugdsport. Lene komt sinds 2016 bij DVB en heeft sinds 2019 ook het paard Lily Rose DVB in eigendom, die werd gefokt door DVB.

Jos Hogendoorn

Jos Hogendoorn is stalruiter bij Dressuurstal Van Baalen. Hij rijdt voor DVB paarden van verschillende leeftijden en is gemotiveerd om zo goed mogelijk jonge paarden op te leiden, uit te brengen op wedstrijd en uiteindelijk het hoogste niveau te halen. Jos reed eerder al internationaal Lichte Tour.

Marrigje van Baalen

Als nichtje van Coby en Marlies komt Marrigje al van jongs af aan bij DVB. Ze was succesvol bij de pony’s met Power and Paint en met Pandor, Inspekteur, Sir Oliver en Don Cardinale bij de Junioren en Young Riders. Inmiddels is ze succesvol tot en met Grand Prix-niveau. Op Dressuurstal Van Baalen is Marrigje actief als groom voor de wedstrijdpaarden.