team dvb

Dressuur is een echte teamsport

Dat geldt zeker ook voor het werk op Dressuurstal Van Baalen. DVB is trots op het team dat er dagelijks voor zorgt dat paard en ruiter met plezier hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen, met als basis het welzijn van paard en ruiter. DVB stelt graag de toppers van Team DVB aan jou voor.

Team DVB

Marcella de Ronde

Marcella is de officemanager van DVB. Ze is sinds 2015 werkzaam bij Dressuurstal Van Baalen, rijdt zelf Z-dressuur en vindt het leuk om haar hobby en werk te combineren. Marcella is ook Ruitervitaal Coach en met DVB Fit To Ride helpt ze jouw houding, balans, uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren.

Jos Hogendoorn

Jos is stalruiter bij Dressuurstal Van Baalen. Hij rijdt voor DVB paarden van verschillende leeftijden en is gemotiveerd om zo goed mogelijk jonge paarden op te leiden, uit te brengen op wedstrijd en uiteindelijk het hoogte niveau te halen. Jos reed eerder al Grand Prix en traint meerdere leerlingen van verschillende niveaus op DVB. 

Lene van Ruiven

De Noorse Lene van Ruiven is verantwoordelijk voor het stalmanagement. Ze heeft een bachelor in Pedagogiek en veel interesse in sportpsychologie en jeugdsport. Lene komt sinds 2016 bij DVB en heeft sinds 2019 ook het paard Lily Rose DVB in eigendom, die werd gefokt door DVB.

DSC_8339-DVB-

joyce sollman

Joyce is al enige tijd werkzaam op DVB, zowel als wedstrijd groom van Marlies als stalmedewerker op DVB.  Met haar eigen paard Joplin traint ze zeer fanatiek. Deze veelzijdige amazone haalt veel plezier uit het verzorgen en opleiden van (jonge) paarden op DVB. 

Marrigje van Baalen

Als nichtje van Coby en Marlies komt Marrigje al van jongs af aan bij DVB. Ze was succesvol bij de pony’s met Power and Paint en met Pandor, Inspekteur, Sir Oliver en Don Cardinale bij de Junioren en Young Riders. Inmiddels is ze succesvol tot en met Grand Prix-niveau. Op Dressuurstal Van Baalen is Marrigje actief als groom voor de wedstrijdpaarden.

lily laughton

De Britse Lily werkt sinds 2024 op onze stal. Deze leergierige en talentvolle amazone haalt veel plezier uit het verzorgen en opleiden van (jonge) paarden op DVB. Met haar eigen paard Hulana T is ze succesvol bij de Young Riders. 

fena dziedik

De enthousiaste Duitse Fena is onlangs toegevoegd ons stal team en bracht haar 6 jaar oude merrie Scooby van Secret x Fidertanz mee.

Stagiaire

Op deze foto onze stagiaire uit 2023 Isabelle. DVB is altijd opzoek naar enthousiaste stagiaires! Neem contact op voor meer informatie; info@dressuurstalvanbaalen.nl