Trainen bij DVB

Samenwerken in perfecte harmonie, dat is dressuur! Dit wordt dagelijks nagestreefd door Dressuurstal Van Baalen. En met succes, want Dressuurstal Van Baalen trainde al meer dan honderd combinaties naar een Nederlandse teamplek!

Complete begeleiding

Dressuurstal Van Baalen biedt dressuurbegeleiding in de breedste zin van het woord, van het volgen van lessen om een trainingsdoel te behalen, tot intensieve begeleiding van sportcarrières. Alles is mogelijk. Niet alleen de training van het paard, maar ook de ruiter wordt onder de loep genomen, net als het hele management rondom het paard. Er kan getraind worden op alle niveaus, met Coby, Marlies, of één van de andere DVB-trainers.

Skala als leidraad

Bij Dressuurstal Van Baalen worden zowel paard als ruiter vanaf jonge leeftijd opgeleid. Hiervoor hanteert DVB ‘Het Skala der Ausbildung’ als leidraad. Het Skala bestaat uit zes begrippen: takt, losgelatenheid, aanleuning, schwung, rechtrichten en verzamelen. Coby en Marlies hechten veel waarde aan deze onderliggende theorie, welke door de Fédération Équestre Internationale en de Koninklijke Nederlandse Sport Federatie gebruikt wordt als richtlijn.

Daarnaast beschikken Coby en Marlies uiteraard over jarenlange ervaring in de praktijk. Ze hebben hierover ook boeken geschreven, namelijk ‘De eenvoud van de dressuur’ (samen met Johann Hinnemann), ‘Dressuur voor iedereen’ en ‘Dressuur met Marlies’.

Ook zij trainen op DVB:

Pieter Ton

Pieter Ton is een zeer gepassioneerde ruiter die al jarenlang verbonden is aan DVB. Pieter heeft op Grand Prix niveau gereden en rijdt met zijn huidige paard Prix St. Georges. Inmiddels heeft hij niet alleen het rijden maar ook het fokken als uit de hand gelopen hobby. Meerdere prachtige youngsters groeien op bij Van Baalen Farms. In het dagelijks leven runt Pieter zijn eigen makelaarskantoor Woerden Makelaardij.

Inge Heylen

Inge Heylen is een Belgische zeer gepassioneerde dressuuramazone. Ze traint al geruime tijd op DVB met onder andere Kalagan en El Dorado. El Dorado heeft Inge gevonden via DVB Matchmaker en focust zich nu op de overstap naar de Grand Prix. Inge is moeder van twee jonge dochters.
0U2A4179 (1) (1)

Roy First

De Israëlische Roy First komt sinds 2007 bij Dressuurstal Van Baalen en traint al vele jaren samen met Coby. Hij rijdt paarden van jong tot en met Grand Prix. Roy is gevestigd in België en ziet zichzelf niet snel ergens anders gaan trainen dan bij DVB.

Wil jij komen trainen bij
Dressuurstal Van Baalen?

DVB neemt graag de mogelijkheden met je door. Vul onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.