FEI World Cup™ – Marlies van Baalen & Habibi DVB 

Wat een fantastische week in Mechelen! De laatste wedstrijd van het jaar! Wereldbeker te Mechelen voor Marlies en Habibi!

Met een prachtige harmonieuze proef danste Habibi en Marlies door de Grand Prix! Een mooie derde plaats en 73%!

In de kür op muziek deden Marlies en Habibi er nog een schepje bovenop wat resulteerde in een prachtige tweede plaats met een PR van 81,160%!.

Aan de KNHS verteld Marlies: “De kroon op al een heel mooi jaar”, vertelt Marlies van Baalen vanuit Mechelen. “Het ging in de Grand Prix gisteren al heel goed (derde met 73.109%, red.) dus ik had mijn zinnen gezet op een goed resultaat in de Kür. Er was heel veel publiek en een megasfeer in de hal. Habibi was goed bij me en het ging technisch heel goed. Het was ook echt de beste Kür, die we ooit gereden hebben.”
Van Baalen sluit het jaar goed af in Mechelen. “We begonnen het jaar goed met de titel op het NK, daarna een goed EK en dan nu de tweede plaats in Mechelen. Ik zal de komende wereldbekerwedstrijden van Amsterdam en de The Dutch Masters rijden. Dat zijn mooie wedstrijden om in het ritme te blijven en daarbij hoeven we niet te veel te reizen.” 

Dank aan alle supporters, sponsoren en ons gehele team voor het mede mogelijk maken van dit succes!

Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp