Kans! Summer student op DVB gevraagd

DVB heeft deze zomer plaats voor een enthousiaste geïnteresseerde working student. Tijdens deze periode kun je intern op DVB wonen en zul je volledig meewerken in het bedrijf waarbij je ook om het weekend werkt. Tijdens deze Summer School leer je over alle facetten op ons bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze ‘’keuken’’ waar zowel jonge paarden als paarden t/m Grand Prix niveau worden getraind. Je zult helpen met de verzorging van alle paarden (veulens t/m Grand Prix), leert alles over het management in en rondom de stal en krijgt ook de mogelijkheid om te rijden.

DVB heeft deze zomer plaats voor een enthousiaste geïnteresseerde working student. Tijdens deze periode kun je intern op DVB wonen en zul je volledig meewerken in het bedrijf waarbij je ook om het weekend werkt. Tijdens deze Summer School leer je over alle facetten op ons bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze ‘’keuken’’ waar zowel jonge paarden als paarden t/m Grand Prix niveau worden getraind. Je zult helpen met de verzorging van alle paarden (veulens t/m Grand Prix), leert alles over het management in en rondom de stal.

Ben jij leergierig, verantwoordelijk en vriendelijk en vind je het leuk om met paarden te werken? Wil je graag ervaring opdoen op een internationale wedstrijdstal en voldoe je aan onderstaande eisen? Dan is deze kans wellicht iets voor jou!

Vereisten;

  • Beschikbaar tussen 15 juni & 31 augustus (of langer)
  • Minimaal 16 jaar
  • Horse lover
  • Team player
  • Spreekt Engels / Nederlands

Altijd al ervaring op willen doen op een Olympische Dressuurstal? Grijp dan nu je kans & stuur een mail met je motivatie naar work@dressuurstalvanbaalen.nl

Gelieve niet telefonisch reageren.
Eigen paard/pony meebrengen niet mogelijk.

Also available for foreigners!

Foto’s: Sjanne Uittenbogert • Fotograaf

Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp