Kronenberg 2023!

Wat een geweldig weekend op het concours in Kronenberg @ de Peelbergen! Het was een prachtig georganiseerd evenement, bedankt Annemiek van der Vorm.

Met Habibi DVB heeft Marlies twee geweldige wedstrijddagen gehad. Wat een geweldig paard is het! En voor Hulana T, in eigendom van Emmie Twint, haar internationale debuut!

Marlies & Hulana T tijdens de vet check. Marlies in prachtige Euro-Star kleding met Derby Jodphurs met stalen neuzen! Ideaal voor de vet check!

Na het fantastisch Nederlands kampioenschap met Habibi hadden we een mindere wedstrijd in Aken. We hebben alles gereset en ik ben ontzettend dankbaar voor mijn geweldige team, lieve familie en de geweldige trainster Rieky Young Burgmeijer die me hierbij hebben geholpen. We zijn er absoluut sterker uitgekomen. Met een resultaat: een 5e plaats met 72,48%.

Hulana T heeft haar eerste internationale Prix St Georges gelopen en behaalde een geweldige 3e plaats met een score van 70,34%.

Helaas heeft Hulana zich aangetikt tijdens de Inter 1, tijdens een pirouette. Daarom hebben we besloten om de proef te beëindigen. Eigenaresse Emmie Twint was ook aanwezig om haar prachtige merrie in actie te zien!

Bedankt voor de mooie foto’s Digishots!!!

Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp