Lente clinic 2023!

It’s a wrap! Wat een fantastische dag was het 28 april!

We mochten veel leuke combinaties ontvangen voor de “DVB lente clinic” met Marlies van Baalen. Natuurlijk was er een goed verzorgde lunch van Slagerij Corianne van der Linden én een leerzame clinic van Saskia Heijkants! Alles is weer prachtig gefotografeerd door @lefotografie.nl

Zit jij goed op je paard? Heb je de juiste houding? Daar kan zit-specialiste @saskiaheijkants je meer over vertellen. Al jarenlang werken wij nauw samen met Saskia. Een goede houding is een must om fijn te kunnen paardrijden. Je wilt je altijd meezitten met je paard en hem nooit blokkeren! Doordat Saskia eerst zonder paard met je aan het werk gaat, wordt je nog bewuster van je voorkeuren. Heel verhelderend en leerzaam! Een echte aanrader!

Saskia was te gast tijdens de DVB Lente Clinic om een workshop te geven over de juiste houding aan onze talenten. Ze heeft iedereen fijne tips meegeven! Bedankt Saskia voor je deskundigheid!

Bedankt iedereen voor deze fijne dag!!

We krijgen ook veel vragen voor wie en hoe je kan aanmelden voor de volgende clinic. Iedereen mag mee doen, vanaf B tot Grand Prix niveau. Houd onze socials in de gaten voor nieuwe data en schrijf je in! Wie weet ben jij de “Lucky One” die mee kan rijden!

Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp