Marlies en Habibi DVB zijn opgenomen in TeamNL voor het EK Dressuur in Riesenbeck

De combinatie beleeft een fantastisch eerste seizoen samen met internationale overwinningen, scores boven de 74% én de Nederlandse kampioenstitel tot gevolg!

Marlies: “Het is in de eerste plaats natuurlijk erg sneu en teleurstellend voor Lynne Maas dat ze op deze manier moet afhaken. Maar Habibi DVB en ik zijn er klaar voor om samen met Dinja van Liere, Emmelie Scholtens en Thamar Zweistra ons land te vertegenwoordigen tijdens het Europees kampioenschap. Ik vind het ook erg mooi om dit te bereiken met onze zelf gefokte Habibi, nadat ik 25 jaar geleden Europees kampioen werd bij de junioren met zijn naamgenoot. Ik heb er zin in en wil graag mijn team bedanken voor alle support!

Marlies van Baalen & Habibi – Junioren
Hickstead 1998
Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp