Jumping Amsterdam 2024!

Fantastische start van 2024 voor Marlies en Habibi DVB op Jumping Amsterdam! Dank aan de organisatie, het publiek en ons gehele team voor dit geweldige resultaat!

© DigiShots

In de Grand Prix lieten Marlies en Habibi een krachtige proef zien die beloond werd met een prachtige zesde plek en een score van 73,609%!

Met dit mooie resultaat wist Marlies zich te plaatsen voor de kür op muziek waar haar nieuwe freestyle in première zou gaan!

Coby ”Trots op eigen fokproduct Habibi DVB (Don Schufro x Johnson) en natuurlijk op Marlies!”

Soms komt alles samen en kun je het alleen maar laten bezinken en ervan genieten… Habibi’s nieuwe kür past ons als gegoten en we waren zo benieuwd wat het publiek ervan zou vinden. We hebben zoooo veel positieve berichten ontvangen van lieve mensen die geraakt waren door de muziek en de choreografie. En dat het publiek ons de prijs voor harmonie en eerlijkheid toekende, was echt heel bijzonder.

Harmony & Fairness Award
Op Jumping Amsterdam werd voor de eerste keer de Harmony & Fairness Award uitgereikt. Het publiek gunde deze prijs met een hoge score aan Marlies van Baalen voor het mooie harmonieuze beeld dat haar kür met Habibi DVB opleverde. De amazone nam haar prijs dankbaar in ontvangst: “Ik ben er erg blij mee. Het publiek is enorm betrokken en heeft kunnen stemmen. Voor mij en mijn familie is dit een belangrijke prijs en beloning.” Bron: KNHS

Als geregistreerd en beschermd handelsmerk is de Harmonie & Fairness Prijs® van Anrecht-Investment veel meer dan een gewone speciale prijs die wordt uitgereikt voor een groot publiek op topevenementen en internationale concoursen.

Al meer dan 15 jaar zet de familie Anrecht zich, onder andere via hun bedrijf Anrecht-Investment, in voor de paardensport op hoog niveau. Anrecht-Investment zet zich bewust in voor het welzijn van de paarden en houdt ze nauwlettend in de gaten. Bron: https://www.harmonie-fairnessvoting.de/nl/

Dank aan de familie Anrecht voor deze mooie prijs!

Marlies: ” Forever grateful to the dreamteam that has created the music; Remy, Karsu and Joost”

Laatste topdag op het fantastische Jumping Amsterdam! Feline mocht met de beste Charley meedoen in de Bixie rubriek en wat ze gingen ze snel samen met Jessica ! Nog een knuffel van Jumpertje voor Floris & Feline & vol inspiratie weer naar huis!

Lees meer: Jumping Amsterdam 2024!
Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp